Nyhetsarkiv


Visar nyheter 1 - 10 av 49. 
«Nyare 10 Äldre 10»
Nyhetsbrev
Publicerad 4 mars 2021

Fokus på transporter!
Publicerad 1 mars 2021

Nyhetsbrev
Publicerad 22 december 2020

Nytt renhållningsuppdrag
Publicerad 15 december 2020

Nytt stort uppdrag i Dalarna
Publicerad 8 december 2020

Investering i kross och sikt
Publicerad 23 april 2018

Ny faktureringsadress
Publicerad 26 februari 2018
Vi saknar dig Kaj

Publicerad 4 december 2013En av Allmiljös grundare och delägare, Kaj Johansson, har hastigt lämnat oss. Våra tankar går främst till Kajs familj och närmaste släkt.

Kaj var drivande i uppstarten av Allmiljö AB för 14 år sedan. På den tiden skötte Kaj Johanssons Åkeri bland annat om sophämtningen i hemkommunen Vännäs. Kaj insåg att återvinnings- och miljöfrågorna skulle bli allt viktigare och tillsammans med några entreprenörer, som arbetade med motsvarande uppdrag i närliggande kommuner, bildades det gemensamma bolaget Allmiljö. Idag omsätter företaget cirka 80 miljoner kronor och har verksamhet även i Norrbotten, Västernorrland och Jämtland.

Det är med stor tillförsikt som vi inom Allmiljö kan minnas tillbaka på de gångna årens nära samarbete med Kaj. Tillsammans har vi bland annat utvecklat Umeåregionens effektivaste containertransporter och en stark sorterings- och återvinningsanläggning för verksamhetsavfall.

Vi minns Kaj som en oerhört ärlig, opretentiös och generös medmänniska och företagsledare. Han var också en sann optimist, som snabbt såg lösningar och möjligheter istället för hinder.

Trots att Kaj hade lämnat över det operativa arbetet till sönerna var han ständigt närvarande. I ena ögonblicket på en hejdundrande julfest i Vännäsby, för att bara en vecka senare glida förbi kontoret på Västerslätt för en enkel fikastund.

En del av vår själ lämnade oss den 3 december. Det känns tomt. Samtidigt är vi fast beslutna att fortsätta föra Allmiljö framåt i Kajs anda – där ingenting är omöjligt.