a
M
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
M
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Affärsidé

Allmiljö som är en del av Kaj Johansson Gruppen skall vara ett flexibelt transport-, miljö- och entreprenadföretag som erbjuder helhetslösningar för såväl offentliga som privata kunder. Våra tjänster är kundanpassade med inriktning på hög kvalitet och service och våra åtaganden utförs med minsta möjliga miljöpåverkan på ett trafiksäkert sätt.

Läs mer om vår koncern

Koncernen

Historik

Webbshop

affärsidé

Som en del i vår affäridé är vi personliga och uppriktiga i vår relation till varandra och till våra kunder. Vi är omtänksamma, ambitiösa och engagerade i det vi gör. Vi gillar att driva egna projekt där vi själva har egna ansvaret. Vi är trevliga och vi gör alltid ett bra jobb. 

Se vår koncernfilm för en större bild av vår verksamhet

Våra kärnvärden

Personliga

Vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter

Omtänksamma

Vi är omtänksamma om både människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs.  

Modiga

Vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. 

Löfte

Vi har resurser, erfarenhet och kompetens att leverera allt från enstaka flexibla tjänster och produkter till komplexa helhetslösningar. Vi tar personligt ansvar och håller det vi lovar. Det är så vi utvecklar våra affärer och våra långa kundrelationer. Kunderna ska veta att vi alltid löser uppgiften.

Vision

Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka inom – Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Transport & Logistik samt Slam & Renhållning – och vi ska ligga i framkant av en hållbar utveckling. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.

Särprägel

Företaget är modernt och expansivt, men samtidigt lokalt och familjeägt i tredje generationen. Vi vill jobba som helhetsleverantör där vi tar ansvar för hela projekt. Vi är erfarna och självgående individer, som löser problem innan de uppstår och vi prioriterar vårt hållbarhets- arbete högt.

Har du frågor? Vi hjälper dig

Nedan kan du direkt kontakta ansvariga medarbetare om vår affärsidé.
Söker du någon annan kan du även se övriga via länken bredvid.

Stefan Johansson

VD

Per-Jonas Johansson

Vice VD, Affärsområdeschef Täkt & Maskin