a
M
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Vi tar hand ditt avfall

Allmiljö ska med fordon för effektiv transportverksamhet erbjuda miljöriktiga totallösningar för avfall och återvinningsfraktioner.

Lär mer om oss

Vårt företag

Karriär

Våra fordon

Hållbarhet

Verkstad

Webbshop

om oss

Allmiljö AB arbetar med transporter och insamling av avfall. Företaget är verksamt i 27 svenska kommuner och har platskontor i Umeå, Vännäsby, Skellefteå, Sollefteå, Köping, Enköping och Katrineholm samt depåer på ytterligare ett flertal orter. Företaget etablerades 1999, omsätter cirka 190 miljoner kronor/år och har cirka 90 anställda.

Vi samlar in både mat- och restavfall, returpapper, förpackningar och verksamhetsavfall samt slam. Våra kunder är främst kommuner. Vi innehar alla nödvändiga tillstånd för transport av avfall och farligt avfall, samt är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO-standarden.

Allmiljö är en trygg samarbetspartner med stabil ekonomi. Vi har högsta kreditrating och är Trippel-A ratade enligt Soliditets valideringssystem sedan 2008.

Allmiljö är ett dotterbolag inom Kaj Johansson Gruppen AB. Det första uppdraget för insamling av hushållsavfall inom Kaj Johansson Gruppen påbörjades redan 1986. Mer information om koncernen hittar du på Kajs.

Vill du bli en av oss? Se lediga tjänster

Har du frågor? Vi hjälper dig

Nedan kan du direkt kontakta ansvariga medarbetare om oss.
Söker du någon annan kan du även se övriga via länken bredvid.

Stefan Johansson

VD

Håkan Bergman

Affärsområdeschef Slam & Renhållning