a
M
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
M
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
juni 20, 2024

Nyhetsbrev – Kaj Johansson Gruppen önskar glad sommar

Kaj Johansson Gruppen med Kaj Johansson Åkeri och Allmiljö vill önska kunder, medarbetare och samarbetspartners en skön och avslappnad sommarledighet och välförtjänt återhämtning.
entreprenadtjänster

Välfyllda orderstockar och nyheter

Efter en tuff vinter med extrem kyla och mycket snö är sommaren här och med den går vi mot ljusare tider med sänkt ränta, lägre inflation och en större optimism vilket gör att vi ser framåt med stor tillförsikt. Våra orderstockar är välfyllda och vi ser en hög efterfrågan på våra tjänster via upphandlingar och anbudsförfrågningar.

Vi har flera nya uppdrag i år, däribland ett transportavtal med Ragn-Sells, utbyggnad av deponianläggningen i Fagerliden åt Ragn-Sells, utbyggnad av ytor och testbana åt Komatsu Forest på Klockarbäcken och skötsel av återvinningsstationer åt Vakin. Några av våra uppdrag kan du läsa om i det här nyhetsbrevet.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under hösten och som ett avstamp presenterar vi några nyheter, bl.a. om nya hemsidor där kunder kan beställa grus online och vårt nya avtal med Ragn-Sells Recycling AB.

Kaj Johansson Gruppen med Kaj Johansson Åkeri och Allmiljö vill önska kunder, medarbetare och samarbetspartners en skön och avslappnad sommarledighet och välförtjänt återhämtning.

Glad midsommar till er alla!

Moderna och användarvänliga hemsidor

Både Kajs och Allmiljö lanserar nu nya, moderna och användarvänliga hemsidor. Uppdraget att göra nya hemsidor gick till Northern Media.

– Vi tackar för förtroendet att få skapa nya hemsidor åt Kajs och Allmiljö, säger Alex Johansson från Northern Media. Det har varit roliga projekt där vi kombinerat design, foto, användarvänlighet och många fina lösningar för att få ett så bra resultat som möjligt.

En ny funktion som underlättar för våra kunder är grusbeställning online direkt på hemsidan. Detta är en tjänst via Skrappy.

– Vi är stolta över att få vara en del av Kajs digitala satsning, säger Niclas Liljedahl på Skrappy. Genom vår tjänst kan deras kunder enkelt boka digitalt och betala via Klarna, dygnet runt. Denna satsning visar att Kaj Johansson är ett innovativt och handlingskraftigt företag som verkligen bryr sig om att leverera värde till sina kunder.

Hemsidan innehåller också en integration med vårt nya rekryteringsverktyg som förbättrar och underlättar vår rekrytering. Potentiella medarbetare kan både söka lediga tjänster och göra intresseanmälningar för framtida jobb.

– Det känns väldigt roligt att lansera moderna hemsidor och dessutom kunna ge bättre service till våra kunder som vill köpa grus och andra material, säger Stefan Johansson, vd Kaj Johansson Gruppen. För våra framtida medarbetare förbättrar vi också möjligheten att söka jobb vilket vi ser som mycket viktigt för vår kompetensförsörjning.

Länk till hemsidorna:
www.allmiljo.se
www.kajs.se

Nytt storavtal med Ragn-Sells Recycling AB

Sedan 1 februari i Umeå och 1 mars i Skellefteå har vi ett nytt transportavtal med Ragns-Sells Recycling AB. Avtalet innebär att Kaj Johansson Åkeri ska sköta alla Ragn-Sells transporter och tömningar i Skellefteå med lastväxlare och liftdumpercontainers samt hantera tömningen av containers med en baklastande sopbil. I Umeå ska Kajs sköta samma uppdrag, men tillsammans med Ragn-Sells egen fordonsflotta.

Utöver transportavtalet har vi även ett anläggningsprojekt åt Ragn-Sells Treatment & Detox AB där vi bygger ut deras deponianläggning i Fagerliden utanför Robertsfors. Vi har även hittat flera samarbeten på fjärrtransportsidan, exempelvis transport av RT-flis.

Läs mer om vårt samarbete här

Ny kollektion i webbshopen

Vi har tagit fram en ny kollektion av profilprodukter och till detta så har vi tagit fram en variant på Kaj Johansson Åkeris och Allmiljös logotyp.

Detta är inte en ny logotyp utan en variant framtagen för att ge denna kollektion en unik och rolig touch. Vår klassiska logga är fortfarande densamma och representerar oss som alltid.

Spana in nya utbudet i vår webbshop

Nya uppdrag för Mark & Anläggning

Mark & Anläggning har tagit hem två nya kontrakt. Det ena uppdraget är i Vindeln (Nordströmsvägen samt delar av Folkhögskolevägen/ Lantmannavägen) och det andra är i Hörnefors (Pilgatan/ Österlånggatan). I uppdragen ska gator och VA-anläggningar byggas om/förnyas med schakt- och schaktfria metoder.

Snyggt vid återvinning och utökning av grusbilar

Allmiljö har från 1 september i år ett nytt uppdrag från Vakin. Uppdraget handlar om skötsel av ett 70-tal återvinningsstationer i kommunerna Umeå, Nordmaling och Vindeln. Vår uppgift är att hålla snyggt runt containrar och på andra sätt öka tillgänglighet för allmänheten med städning, snöskottning och halkbekämpning.

Vi har i maj förvärvat Åke Nymans Åkeri ABs grusbilsverksamhet. Befintliga kundavtal ingår i affären, exempelvis med Umeå Entreprenad som vi redan har ett gott samarbete med. Detta gör att vi förstärker vår lokala närvaro i Umeå. Förutom kundavtal ingick fyra grusbilar samt att vi välkomnat två nya medarbetare till Täkt & Maskin.

Läs mer här