Nyhetsarkiv


Visar nyheter 1 - 10 av 44. 
«Nyare 10 Äldre 10»
Investering i kross och sikt
Publicerad 23 april 2018

Ny faktureringsadress
Publicerad 26 februari 2018
Nytt stort uppdrag i Dalarna
Publicerad 10 juni 2016

Ny storaffär, nu i Skellefteå!
Publicerad 22 mars 2016

Förnyat förtroende i Sollefteå
Publicerad 21 mars 2016

Nu kör vi 100 % fossilfritt!
Publicerad 4 mars 2016

Ny återvinningscentral i Nordmaling
Publicerad 29 februari 2016

Ny storaffär, nu i Skellefteå!

Publicerad 22 mars 2016


Ytterligare en storaffär har idag klargjorts för Allmiljö, denna gång med Skellefteå kommun.

Avtalet är på sju år (4 + 1 + 1 + 1) och har ett värde på över 55 miljoner kronor. Igår skrevs ett liknande avtal med Sollefteå kommun!

  -  det känns naturligtvis väldigt roligt att på två dagar ha säkerställt en fortsättning av två så viktiga och stora uppdrag för Allmiljö, det innebär att vi kan satsa med full kraft på en fortsatt utveckling för bolaget på båda orterna, säger Stefan Johansson, VD för Allmiljö.

Allmiljö har sedan tidigare utfört insamlingen av hushållsavfall i både Skellefteå och Sollefteå, och de nya avtalsperioderna tillkommer nu efter offentliga upphandlingar enlig LOU, med bedömningar av bland annat miljö- och kvalitetsarbete, kompetens, erfarenhet, referenser samt bästa pris.

  -  det är alltid kul att få förnyat förtroende och långa kontrakt från befintliga stora kunder. Båda kommunerna har uttryckt att de är väldigt nöjda med servicen och hur vi utfört uppdragen de senaste åren, och det är ju alltid bästa reklamen, säger Håkan Bergman, marknads- och försäljningschef på Allmiljö. 

I båda kommunerna kommer samtliga tunga fordon som används regelbundet i uppdraget att vara Euro 6 fordon, d.v.s. högsta möjliga miljöklassning och i Skellefteå kommer dessutom minst ett fordon att drivas med gas.


På bilden fr.vänster; Tommy Skellefteå kommun, Jörgen Platschef Allmiljö Skellefteå, Agneta Skellefteå kommun, Lena Skellefteå kommun, Sanna Skellefteå kommun, Stefan VD Allmiljö (bakom kameran Håkan Bergman).