Nyhetsarkiv


Visar nyheter 1 - 10 av 49. 
«Nyare 10 Äldre 10»
Nyhetsbrev
Publicerad 4 mars 2021

Fokus på transporter!
Publicerad 1 mars 2021

Nyhetsbrev
Publicerad 22 december 2020

Nytt renhållningsuppdrag
Publicerad 15 december 2020

Nytt stort uppdrag i Dalarna
Publicerad 8 december 2020

Investering i kross och sikt
Publicerad 23 april 2018

Ny faktureringsadress
Publicerad 26 februari 2018
Allmiljö startar ÅVC i Nordmaling

Publicerad 28 juni 2015

Allmiljö AB har vunnit upphandlingen gällande etablering och drift av Nordmalings återvinningscentral för privatpersoner och företagskunder. Uppdraget innebär i allra högsta grad ett totalåtagande, som kräver en bred kunskaps- och erfarenhetsbas inom såväl avfallshantering som transport och anläggningsarbeten.

Allmiljö ingår i Kaj Johansson Gruppen, vilket ger många fördelar när kunderna efterfrågar effektiva helhetslösningar.


   - För koncernen kommer olika affärsområden inom Kaj Johansson Åkeri att ansvara för projektering och uppbyggnad av en modern ÅVC respektive transport av containrar till olika mottagningsanläggningar. Inom Allmiljö hanteras omhändertagande och sortering av avfall samt bemanning och drift av ÅVC:n, säger Stefan Johansson, koncern VD.


Markarbeten för anläggning av återvinningscentralen kommer att påbörjas under hösten 2015 och driften i slutet av februari 2016.


   - Denna etablering i Nordmaling ger oss möjligheter att växa ytterligare på företagsmarknaden i regionen då Nordmaling ligger strategiskt intressant till, mitt emellan Umeå och Örnsköldsvik, säger Håkan Bergman, marknads- och försäljningschef på Allmiljö.


Avtalet sträcker sig över dryga fem år med möjlighet till två års förlängning, och har ett totalt värde motsvarande cirka 18 miljoner kronor.