Nyhetsarkiv


Visar nyheter 1 - 10 av 49. 
«Nyare 10 Äldre 10»
Nyhetsbrev
Publicerad 4 mars 2021

Fokus på transporter!
Publicerad 1 mars 2021

Nyhetsbrev
Publicerad 22 december 2020

Nytt renhållningsuppdrag
Publicerad 15 december 2020

Nytt stort uppdrag i Dalarna
Publicerad 8 december 2020

Investering i kross och sikt
Publicerad 23 april 2018

Ny faktureringsadress
Publicerad 26 februari 2018
Ny VD tar över stafettpinnen

Publicerad 7 mars 2013Efter 13 framgångsrika år som VD för Allmiljö överräcker nu Nils-Erik Bäckström stafettpinnen till Patrik Höber.

Patrik har lång erfarenhet inom logistikområdet och kommer närmast från en tjänst som driftschef Norrland och Stockholm fjärr på Schenker Åkeri AB.

- då jag tidigare arbetat i stora organisationer som Schenker och Volvo Lastvagnar känns det mycket stimulerande att få jobba i ett lite mindre och välskött företag som Allmiljö. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla bolaget och våra tjänster, och förhoppningsvis kan mina logistik- och driftserfarenheter direkt komma till nytta för Allmiljö, säger Patrik.

Nils-Erik, eller Nisse som de flesta av oss säger, är delägare i Allmiljö och kommer att jobba vidare i företaget med den fortsatta expansionen.

- det känns som ett bra tillfälle att lämna över VD-skapet till Patrik, då vi det senaste året gjort en rejäl omsättningsökning, från 73 till cirka 82 miljoner kronor. Företaget står starkt rustat inför framtiden, säger Nils-Erik.

- från styrelsens sida är vi mycket nöjda över att få in Patrik i företaget, samtidigt som vi behåller Nisses långa erfarenhet och kompetens. Vi har tydliga tillväxtmål och självklart ska vi fortsätta stärka vår position på marknaden, säger Ulf Bergström, styrelseordförande.

Patrik börjar på Allmiljö den 11 mars.