Nyhetsarkiv


Visar nyheter 1 - 10 av 49. 
«Nyare 10 Äldre 10»
Nyhetsbrev
Publicerad 4 mars 2021

Fokus på transporter!
Publicerad 1 mars 2021

Nyhetsbrev
Publicerad 22 december 2020

Nytt renhållningsuppdrag
Publicerad 15 december 2020

Nytt stort uppdrag i Dalarna
Publicerad 8 december 2020

Investering i kross och sikt
Publicerad 23 april 2018

Ny faktureringsadress
Publicerad 26 februari 2018
Full rulle på rampen

Publicerad 20 oktober 2012Kundtillströmningen är stor på Magneten, Allmiljös populära återvinningscentral för företag på Kontaktvägen i Umeå. Antalet besökare på "rampen" har hittills i år ökat med över 30 % jämfört med samma period 2011.


Vad tror du det beror på, Magnus Andersson, kundmottagare på "rampen"?

- det är nog flera faktorer, dels har vi förbättrad skyltning så att fler helt enkelt fått upp ögonen och hittat hit, men sedan har också det goda ryktet spridit sig ordentligt då vi hör att många förstagångskunder kommit hit på rekommendation från kollegor eller andra företag i sin bransch. Många uppskattar verkligen servicen, som gör att det går snabbt och enkelt att lasta av sitt avfall, och att här finns tillgång till traktorer för de riktigt tunga lyften är uppskattat, säger Magnus.

Jonas Johansson som är platschef för hela sorteringsverksamheten på Magneten understryker också det centrala läget, bredden i de avfallsslag som hanteras och dokumentationen som viktiga framgångsfaktorer för Magneten ÅVC.

- närheten till Umeå centrum är en stor tidsbesparande fördel för många av våra kunder. Här får också de företag som lämnar avfall specificerade underlag av oss som "tredje part", vilka fungerar för både miljöredovisningen och vid eventuell vidarefakturering. Dessutom kan kunderna även passa på att lämna sitt farliga avfall, och naturligtvis få komplett dokumentation för detta i samband med sitt besök, och det händer även att kunder har med sig sitt avfall hit och tar med sig sand eller grus i retur, avslutar Jonas.